(placeholder)
(placeholder)

EPIDAVROS og sør-øst Argolida

Amfiteateret i Epidavros er blant de flotteste som finnes, og fremdeles kan du oppleve

scenekunst der. Vi utforsker også unike huler og fine byer i sydøstre Argolida.

(placeholder)

EPIDAVROS: Guden Apollon hadde en sønn, Asklepios, som ble oppdratt av en kentaur, et vesen som har overkroppen til et menneske og... Klikk her for mer!

ARCHEA EPIDAVROS etc: Det er så mange steder som heter noe-med-Epidavros i dette området, at det kan være vanskelig å skille dem fra hverandre... Klikk her for mer!

ASKLEPIOS' TEATER

EGGET: Joda, det heter Egget (Avgo) dette klosteret, viet til St. Dimitris, men ingen vet sikkert hva navnet kommer av. Blant historiene om navnet... Klikk her for mer!

ARGOLIDAS MEST

FASCINERENDE KLOSTER

DE ANDRE EPIDAVROS'ENE

(placeholder)

TO SMÅ KIRKER,

TO ENORME KRATERE

(placeholder)

ERMIONI er en upretensiøs, koselig landsby, som er bygget på et smalt nes. Dermed har den vesle byen sjø på to sider og på toppen... Klikk her for mer!

PINJESKOGBYEN VED SJØEN

(placeholder)

EN (SLAGS) JET-SET-BY

OG VAKKERT KYSTLANDSKAP

PORTO HELI: Sør-Argolida er kanskje ikke så stappfull på mykenske og antikke minnesmerker som resten av fylket, men ta gjerne en tur likevel... Klikk her for mer!

(placeholder)

TRIZINA: Du befinner deg et lite stykke opp på Aderes-fjellet, med vid utsikt blant annet mot Poros. Du kan se ruiner av templer og andre bygninger, og restene av... Klikk her for mer!

DIDIMA, Didima, som betyr tvillinger, er en liten landsby sør for Epidavros, kjent ene og alene for sine to enorme huler. Vel, de kalles huler... Klikk her for mer!

(placeholder)

FRACHTHI-HULEN er antakelig det eldste bostedet vi kjenner til i Europa, for det kan ha bodd folk her i ca 40.000 år! Sikkert er det... Klikk for mer!

EUROPAS ELDSTE HJEM

OG FERSK FISK

EN GAMMEL BYSTAT, ET TÅRN

OG DJEVELENS BRO

(placeholder)

UNESCO

SITE

(placeholder)

METHANA er en halvøy av vulkansk opprinnelse, og du kan fremdeles besøke en av vulkanene som skapte den. Det vulkanske... Klikk her for mer!

VULKANER, VARME KILDER

OG SØTE LANDSBYER

(placeholder)

EN ANTIKK LANDEVEI,

ET DRIFTIG NONNEKLOSTER

EPIDAVROS-VEIEN: Vil du oppleve en tur på, sannsynligvis, den eldste veien du har vandret på, bør du sette av et par timer her. Ca to kilometer av veien... Klikk her for mer!

(placeholder)

KLOSTERNE OG PIRATENE

POLEMARCHAS OG AGNOUNTOS er to klostere som begge ble utsatt for pirater i hine hårde dager, og det løste de på hvert sitt vis... Klikk her for mer!