(placeholder)
(placeholder)

MYKINES  og alle de fine stedene i nærheten

Mykines sentrale stilling for 3500 år siden gjør den til et trekkplaster for alle arkeologi-

interesserte, men det finnes også mye annet steingammelt i samme område.

(placeholder)

MYKINES: «Det gamle Hellas» er mest kjent for den antikke perioden, storhetstiden da blant annet Akropolis i Athen ble reist, men det har eksistert... Klikk her for mer!

IREON: Hera var både kone og søster til sjefsguden Zevs, og hun hadde dermed høy status i den greske mytologien. Som gudinne for blant... Klikk her for mer!

KONGER, BIKUBEGRAV OG MER

MIDEA, DENDRA: Midea har blitt oppgradert de siste årene, med stier for enkel tilgang over hele området, og nyttiget...

Klikk her for mer!

MYKENSK CITADELL OG GRAVPLASS

TIL ÆRE FOR HERA, KVINNER

OG EKTESKAPET

(placeholder)

EN BYSANTINSK KIRKE,

RELIEFF FRA ANTIKKEN


AGIA TRIADA: Det var slett ikke uvanlig at tidligere tiders kirkebyggere brukte bygningsmaterialer fra eldre templer. At man i templene tilba Zevst ... Klikk her for mer!

(placeholder)

SILO ART FACTORY: Midt i dette området på Argolida- sletten, omgitt av fantastiske severdigheter som Mykines, Ireon og Dendra, ligger noe helt annet...

Klikk her for mer!

TROJANSK HEST OG MER

(placeholder)

PROSYMNA Prosymna, eller Berbati som er det gamle navnet, er et av de mange stedene i historiefulle Argolida som blir oversett av de...

Klikk her for mer!

DALEN MED ALLE KULTURMINNENE

(placeholder)

EN "HEMMELIG" BORG, FJELL OG SAUER

AGIONORI: Tre kvarters kjøretur nordover fra Nafplio ligger landsbyen Agionori, kronet av en borg . I overskriften skriver vi at den er... Klikk her for mer!

(placeholder)

KAZARMA: På veien mellom Nafplio og Epidavros, ved Arkadiko, passerer du avkjørselen til flere mykenske skatter, blant annet en gammel mykensk steinbro, fra år 1300 - 1200 før vår tid.... Klikk her for mer!

VERDENS ELDSTE BRO

(placeholder)

LIGOURIO: Hvis små, bysantiske kirker er din greie, dra til Ligourio, like vest for Epidavros. Her finner du mange flotte eksemplarer!... Klikk her for mer!

LANDSBYEN MED ALLE KIRKENE

(placeholder)

CHRYSOSPILIOTISSA: Navnet betyr Gullhulen eller Den gyldne hule, og her må vi bare gå ut fra at det er fargen på fjellet som har gitt navn til denne hulekirken... Klikk her for mer!


HULEKIRKEN I GULLFJELLET

(placeholder)

UNESCO

SITE

(placeholder)

ARACHNEO: Den minste bysantinske kirken i Argolida, et kloster i et juv, et middelalderfort og vindturbiner... Klikk her for mer!


ARGOLIDAS MINSTE, BYSANTINSKE

KIRKE, OG MER