Har du spørsmål eller kommentarer?

LITT OM KREATØREN AV DETTE NETTSTEDET


Det er over femten år siden jeg kom til Nafplio første gang, og jeg visste umiddelbart at dette var den vakreste byen jeg noen gang hadde sett.

Siden den gang har jeg kommet igjen og igjen, og etter hvert har jeg delt tiden min mellom Nafplio og Norge.

Du har kanskje sett det stort sett står «vi», ikke «jeg» i den øvrige teksten på nettstedet. Det er det såkalte redaksjonelle vi... visitnafplio.net og .com er laget av én person, men selvsagt med innspill og tips fra lokale grekere og tilreisende entusiaster.

Anbefalingene er genuine, «vi» ar vært alle stedene, og «vi» anbefaler bare restauranter osv «vi» erfaringsmessig vet er bra. Dette er ikke et kommersielt nettsted, faktisk har «vi» ingen inntekter på det i det hele tatt, bare utgifter... 


 

DISCLAIMER


Informasjonen på visitnafplio.net var riktig da vi skrev den. Men ting forandrer seg, og vi har ikke kapasitet til å sjekke alle opplysninger kontinuerlig. Dette nettstedet har 80-90 sider fullpakket med informasjon. Det er ikke mulig for med å holde meg oppdatert med hva som lukkes, gjenåpnes , endres eller forsvsinner , eller de stadig skiftende billettprisene. Men jeg lover å gjøre mitt beste! Hvis du finner faktafeil i sidene, vennligst gi meg beskjed!


Foto og annet materiell  på visitnafplio.net kan bare benyttes etter avtale med nettstedets eier.


Visit Nafplio er laget på en Mac med EverWeb. Hvis du ikke bruker Mac eller iPad, kan det hende at noen av sidene ikke viser all informasjonen.(placeholder)

The region is full of charming little ports, most of which (...) remain pretty undisturbed by anyone except Greeks. Nafplio is more cosmopolitan, but is still an enchanting town. Greek towns have a happy talent for visual harmony, think of all those blue and white Cycladic towns, and Nafplio has a wonderful faded elegance.

                                            Condé Nast Traveller on Nafplio


Følg oss på

hvor vi poster nyheter og bilder, svarer på spørsmål etc.

... eller bruk kontaktskjemaet nederst på denne siden!


(placeholder)

Ta

kontakt!