Gå med en guide

Februarblomster.

(placeholder)

Som du vet (håper jeg), er visitnafplio.net ikke på noen måte et kommersielt nettsted, og alt jeg anbefaler på site’n anbefales alltid uten at penger skifter hender. Så også i dette tilfellet, men Grecopaths er for godt til ikke å bli gitt en side her.

(placeholder)

Lyst til å gå en tur i den flotte naturen i Argolis, men vet ikke helt hvor eller hvordan? Finne de skjulte stiene ingen guidebøker nevner? Tilbringe noen timer på en sykkel uten alle bilene freser så tett forbi deg? Spise et hjemmelaget måltid med lokale råvarer? Kanskje en kombinasjon? Alt dette og mer er så mye enklere hvis du har lokal kunnskap, ikke sant?

 

Explore like a local (Utforsk som en lokalkjent) er Grecopaths' slagord, og de lever etter det. De arrangerer fotturer, sykkelturer, jeepturer, middager hjemme hos grekere, yoga og andre terapier i naturen – ja de tilbyr til og med korte teaterforestillinger.

 

Du kan bli med på en av de allerede planlagte turene men også kontakte dem hvis du ønsker en tur som ikke står på programmet, i de fleste tilfeller ordner de det uten problem. Du kan møte guiden din på startstedet av turen, eller de kjører deg dit, inkludert sykler dersom det er sykkeltur dere skal på. Lyst til å spise på en god taverna etter utflukten? Se Mykines med din personlige, kunnskapsrike guide? Ikke noe problem! Høres dyrt ut, ikke sant? Men nei, det er, overraskende nok, ikke det.

(placeholder)

Her er noen av turene du kan ta med Grecopaths. Alle sammen, bortsett fra den i Argos, kan også gjøres på sykkel. Vi sakser:


Ancient paths: MykinesProsimniAncient Ireo (from 6 km),

Nafplio and surroundings (from 5 km), Tolo and surroundings (from 5 km)

“Egg” monastery (from 5 km), Mysterious pyramid (from 8 km)

The path of the heroes of Argos (5 km), Olive trees paths in Ancient Epidavros (from 2 km)


Wine paths in Ancient Nemea (from 4 km), Kria Vrisi – the balcony of the Argolic gulf (from 5 km).


Klikk på stedsnavnene for mer info om dem, eller kontakt Grecopaths for tdetaljer om turene!

Fleksibilitet er stikkordet her , og Grecopaths har mer enn nok av det. De kan også ordne reduserte priser for deg på bil-og sykkel-leie og hotellovernatting.